Verkenningsreis

HOME > Verkenningsreis

J&GEERTS REAL ESTATE

Samen richting uw droomwoning

In Spanje.

Bij de aankoop van een onroerend goed, is er steeds sprake van een gevoel dat u ter plaatse dient te overkomen.
Een vooraf geplande verkenningsreis is daarom sterk aangeraden. We werken op maat van uw specifieke criteria en regelen administratief alle voorbereidingen met betrekking tot vluchten, overnachtingen en transport.

Dag

1

Zodra u bent aangekomen op de luchthaven in Spanje, halen we jullie op en starten we aan de missie.
We bezoeken de vooraf geselecteerde panden, tegelijkertijd leert u de aangename plekjes kennen en geniet u van de Spaanse zon en levensstijl.   

Na een pittige dag, rijden we naar het hotel. Onderweg gebruiken we de tijd nuttig als feedbackmoment om te bespreken of we “in de juiste richting zitten”.

‘s Avonds kunt u rustig uitblazen en binnen de familiekring intern overleg houden.

Dag

2

Op de volgende werkdag staan we terug paraat om een helder gevolg te koppelen aan dag 1.
We bekijken de reeds geplande panden en bezoeken eveneens bijkomende panden op basis van de feedback die gisteren door u werd gegeven.
Indien er reeds bepaalde voorkeuren zijn voor specifieke panden, is er ruim de tijd om in te zoomen op de lokale lifestyle van bars, restaurants, strand, enzovoort.

Dag

3

De slotdag staat meestal volledig in het teken van een herbezichtiging of een concrete bespreking met advocaat en notaris, zodat de vervolgstappen samen bestudeerd kunnen worden.
Op een zeer gedetailleerde wijze wordt ingegaan op uw vragen over de plaatselijke regelgeving. Een eventuele volmacht kan reeds perfect getekend worden om uw comfort de komende maanden bij de administratieve afhandeling van uw dossier te verhogen.

Afhankelijk van de oplevertermijn van uw project, alsook de tijd die ons rest tijdens de verkenningstrip, kunnen er nog een aantal meubelzaken bezocht worden om inspiratie op te doen.

We brengen u nadien veilig naar de luchthaven en waaien u daar uit, in afwachting tot uw volgende bezoek in Spanje.