Over ons

HOME > ABOUT

Over ons

J&Geerts is de vastgoedmakelaar met vakkundig geselecteerde panden

In Spanje.

J&Geerts Real Estate specialiseert zich in de totaalontzorging van buitenlandse kopers bij het vinden van hun woonst in Spanje.
Wij assisteren u voor, tijdens en na de aankoop van uw ideale nieuwbouwwoning en communiceren steeds in uw moedertaal. U kan 24/7 op ons rekenen.

Stijlvol
0%
Modern
0%
Luxe
0%
Minimalistisch
0%
Tijdloos
0%
Jinet

Dankbaar

voor alle kansen

Afgestudeerd in 2012 te Kenia. Haar professionele focus ligt op communicatie, zorg en nazorg. Engels kreeg ze mee als moedertaal, Nederlands kent voor haar nog weinig geheimen omwille van jarenlange, grondige taalopleiding.

Dankbaar kijkt Jinet naar de kansen die het leven haar reeds heeft geboden. Wanneer ze vandaag haar familie hoort, weet ze als geen ander welke opofferingen soms nodig zijn om te genieten van kwaliteit van leven.
Daarom vindt ze het fantastisch om vanuit haar hart in volle vertrouwen samen te werken met mensen.
Empathisch luistert ze naar ieders’ uniek verhaal of vooropgesteld doel, zodat ze haar steentje kan bijdragen om mensen gelukkig te maken. Bij J&Geerts Real Estate heeft ze oog voor detail en ambieert ze dat iedereen zich straks aangenaam thuis kan voelen in Spanje. 

Yannick

Koppel het nuttige

aan het aangename

Afgestudeerd in 2011 aan de Karel de Grote-Hogeschool. Sindsdien steeds actief geweest in de Belgische bouwsector, verantwoordelijk voor de technische opvolging van de aangenomen projecten.

Omwille van het plots overlijden van zijn vader, ontwikkelde Yannick stelselmatig de levensopvatting om het nuttige met het aangename te koppelen in het leven. Kortom: op dagelijkse basis doen wat je graag doet.
Gedurende vele jaren koestert hij een voorliefde voor de Spaanse taal, cultuur en natuur. Dankzij de aankoop van z’n eigen nieuwe thuis in Spanje, kwam na 10 jaar de échte passie naar boven…
Mensen beschermen in hun stappenplan bij de realisatie van hun Spaanse droom.  

Tatjana

Nauwgezette taalkundige

met empathie en vastgoedexpertise.

Afgestudeerd in 2015 aan KU Leuven als Master in toegepaste taalwetenschap/taalkunde Spaans/Frans/Nederlands, hierdoor beschikt Tatjana over uitstekende communicatieve vaardigheden. Dit is van onschatbare waarde, vooral bij het begrijpen van de behoeften van klanten in de vastgoedmarkt.

Haar ervaring bij een toonaangevend advocatenkantoor binnen de divisie bouw, heeft haar een assertieve aanpak bijgebracht. Dit is nuttig bij onderhandelingen en het beheren van juridische aspecten van vastgoedtransacties.

Tatjana’s vermogen om stilte en focus te bewaren in onze kantooromgeving stelt haar in staat om taakgericht te werken en aandacht te besteden aan zelfs de kleinste en meest complexe details in juridische dossiers.

Haar liefde voor dieren is uniek. Tegelijkertijd zijn haar medemensen nog belangrijker voor haar, dit resulteert in empathie en zorgzaamheid.

Tatjana is een waardevolle aanwinst voor ons team, onze klanten zijn haar dan ook steeds dankbaar.