Onze werkwijze

HOME > Onze werkwijze

Hoe wij werken

"Het is onze missie om jullie zoektocht conform de persoonlijke wensen te voltooien. In de hoop dat jullie minstens evenveel geluk vinden in Spanje, zoals wij in Spanje gevonden hebben."

Waarom J&Geerts Real Estate?

  • Betrokkenheid, rechtstreeks vanuit het management
  • Technische en juridische begeleiding van A tot Z
  • Continue dialoog tijdens de hele aankoopprocedure
0

Persoonlijke ontmoeting

Elke situatie is anders. Welke pand uiteindelijk het meest geschikt is, hangt volledig samen met jullie centrale doelstelling.
Zoeken jullie plezier via een tweede verblijf?
Willen jullie België ontsnappen en volledig herlokaliseren?
Verkiezen jullie rendement te behalen via een investeringsgoed?

Laat ons persoonlijk kennismaken om vanuit een juist fundament verder te bouwen.

0

Financiële Analyse

Een belangrijk thema om bespreekbaar te maken alvorens er naar Spanje wordt afgereisd, is de financiële kant van de zaak.
Samen overlopen we welke pistes er bestaan. Indien er een lening noodzakelijk is, zoomen we in op de fiscaal meest interessante piste.

0

Verkennings reis

Het is zo ver! Wij zochten passende projecten voor u uit, nu dienen we nog de afspraken in te plannen met de desbetreffende bouwheren.
Doorgaans haalt u de grootste efficiëntie uit een driedaagse bezichtigingsreis.
We helpen u bij het boeken van vlucht, accommodatie en transport, zodat u zich comfortabel voelt.

4

Yes, gevonden.

Vanaf de aankomst op de luchthaven heeft u slechts één opdracht: uw droomwoning ontmoeten.
Het transport wordt geregeld door J&Geerts Real Estate. Op die manier wordt u in staat gesteld om de verschillende regio’s en panden rustig te ontdekken. Stel onderweg gerust elke vraag die in u opkomt.
Wanneer u positief verrast wordt door een “wauw”-gevoel, signaleer het ons gerust. Na uw oprechte interesse, verdedigen wij uw belangen. 

5

Juridische begeleiding

Ons echte werk start op het ogenblik dat u de handtekening heeft gezet. Vanaf hier zorgen we voor een geschikte samenstelling van het projectteam. We slaan de handen in elkaar met ervaren advocaten en notarissen. 
De handhaving van uw financiële en juridische bescherming gedurende de hele aankoopprocedure staat hierbij centraal.

6

Project opvolging

Op reguliere wijze bestuderen we ter plekke de tussentijdse voortgang van de werf. U wordt op de hoogte gehouden via foto’s en video’s. Zo volgt u de actuele status van uw project vanop uw zetel.

7

Meubels nodig?

Om ervoor te zorgen dat uw tweede verblijf of uw investeringsvastgoed meteen beschikbaar is bij aankomst na de ondertekening van de akte, dienen we uiteraard nog even stil te staan bij de bemeubeling van het pand.

Indien de constructeur geen bijpassend meubel pakket aanbiedt, coördineren wij de levering en plaatsing van de gewenste meubels. Per regio kennen we hiervoor de gepaste interieur deskundigen. Zo is het plaatje compleet wanneer u toekomt!

8

Sleutels naar uw toekomst

De voorlopige oplevering wordt eveneens uitgevoerd door J&Geerts Real Estate.
Wanneer er opleverpunten genoteerd worden, heeft de constructeur nog de mogelijkheid om deze op te lossen in de afgesproken periode.

Kort na deze inspectie vindt de finale oplevering plaats. Dit moment valt meestal samen met de notariële akte. Het ondertekenen van de akte kan zowel door u gebeuren of door de gemachtigde advocaat (via volmacht).

9

Na zorg

We hebben liever een telefoontje te veel dan te weinig, aangezien het ons doel is dat jullie zo snel mogelijk gelanceerd geraken in Spanje. Zoekt u één van de volgende services? Het kan.

  • verhuurmanagement
  • cleaning service
  • zwembad en/of tuinonderhoud
  • keyholding