JG2890

HOME > PROPERTY >

Vrijstaande villa’s in het pittoreske Dolores

JG2890

Omschrijving

Deze villa’s bevinden zich in het pittoreske Dolores, in het hart van de Vega Baja del Segura, op korte afstand van de prachtige stranden van La Marina en Guardamar, en amper 20 kilometer van de luchthaven van Alicante.
Dit exclusieve residentiële complex bestaat uit 10 vrijstaande villa’s met 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers en een privézwembad.
Alle villa’s hebben een naadloze overgang tussen de woonkamer en de keuken, drie ruime slaapkamers met inbouwkasten en twee stijlvolle badkamers. Vanuit de woonkamer leidt een deur naar een zonnig en aangenaam terras met uw eigen privézwembad.
Elke woning is uitgerust met fotovoltaïsche energiepanelen die maar liefst 1,5 kilowatt aan energie produceren (zelfvoorzienend systeem).
Dolores, gelegen in het hart van de Vega Baja, ligt op amper 10 minuten van de zandstranden van La Marina en Guardamar. Dolores biedt tal van lokale voorzieningen, waaronder bars, restaurants, supermarkten, een medisch centrum, het stadhuis, scholen en sportfaciliteiten, met een dagelijkse/wekelijkse markt in het stadscentrum. Dolores staat bekend als een rustige maar zeer gezellige en veilige stad, centraal gelegen ten zuiden van Alicante, en is het hele jaar door een ideale plek om te wonen. De uitstekende toegang tot de AP-7 zorgt voor goede verbindingen met de rest van de Costa Blanca, met Dolores op slechts 15 minuten van de steden Elche en Torrevieja, 30 minuten van de stad Alicante en slechts 25 minuten van de luchthaven van Alicante.

 

€ 315.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.