JG2925

HOME > PROPERTY >

Unieke villa met een adembenemend uitzicht in Cumbre del Sol

JG2925

Omschrijving

In het betoverende Cumbre del Sol, aan de Costa Blanca Noord, wordt een unieke villa gebouwd met een adembenemend uitzicht op de zee. Deze pas opgerichte villa bevindt zich op een van de meest begeerde percelen binnen het exclusieve Cumbre del Sol-resort. De sensationele panorama’s vanaf dit perceel zijn een ware zintuiglijke traktatie en vormen het onderscheidende kenmerk van deze prachtige villa.

Hier vloeit het diepe blauw van de zee harmonieus samen met het zuivere wit van de gevel, terwijl ruwe, inheemse steen de terrasvormige muren siert, de contouren van het huis benadrukt en het perfect laat opgaan in de natuurlijke omgeving.

De villa is verdeeld over drie niveaus, waarbij alle kamers zijn ontworpen om optimaal van de zee te profiteren, dankzij grote ramen die het huis overspoelen met natuurlijk licht en het indrukwekkende uitzicht integreren in elke ruimte. De binnenruimtes zijn genereus bemeten, vooral het daggedeelte, dat bestaat uit een royale open ruimte waar bewoners kunnen samenkomen, ontspannen, koken en genieten van de betoverende zeegezichten die deze villa te bieden heeft.

Met het milde klimaat van de Costa Blanca Noord in gedachten speelt het exterieur van de villa een essentiële rol, waarbij het een naadloze uitbreiding vormt van het binnenleven. Ruime veranda’s, een barbecuegedeelte, uitgestrekte terrassen en een indrukwekkend overloopzwembad vermenigvuldigen de leefruimte van dit huis, waar binnen en buiten versmelten tot één en dezelfde prachtige ruimte.

Op de dagverdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer, zodat de eigenaars kunnen genieten van ultiem comfort op één niveau, terwijl de andere twee slaapkamers zich op de bovenverdieping bevinden, ideaal voor kinderen of gasten. Op de begane grond wacht nog een veelzijdige ruimte, klaar om aangepast te worden aan de wensen van de eigenaar – een fitnessruimte, een kantoor of een recreatieruimte, allemaal met het spectaculaire uitzicht op de zee als blijvend kenmerk.

 

€ 2.314.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.