JG2940

HOME > PROPERTY >

Unieke kans in Javea: kleinschalig wooncomplex op slechts 10 minuten afstand van de zee.

JG2940

Omschrijving

Dit is een unieke kans in Javea. Een wooncomplex van acht huizen,waarvan maar twee nog beschikbaar zijn allemaal voorzien van een zwembad en een eigen lift. Het complex ligt op een steenworp afstand van de Middellandse Zee en wordt omgeven door bergen die perfect samenvloeien met de unieke locatie. Gelegen in Gata de Gorgos, een naburig stadje van Jávea, valt het op door zijn verbondenheid met de natuur, omringd door bosgebieden en wandelpaden, waardoor het een vredige plek is om te wonen. Als u daarentegen de zee en de levendigheid van de kust verkiest, liggen Jávea en Dénia, met hun kristalheldere wateren en boulevards, op slechts 10 minuten afstand.

De architectuur van dit project heeft als gemeenschappelijke noemer de avant-garde, uitzonderlijke kwaliteiten, oog voor detail en aandacht voor exclusieve omgevingen. Dit alles, samen met respect voor de natuur en de verbetering van het milieu, geeft dit woonvoorstel een uniek en origineel karakter.

De ruime woonkamers met directe toegang tot de tuin en het privézwembad zijn ideaal voor het ontvangen van vrienden en familie, maar ook voor ontspanning in uw vrije tijd. De keukens, met hun moderne en flexibele ontwerp, zijn ook verbonden met de woonkamer en de binnenplaats en halen zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen.

€ 310.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.