JG2475

HOME > PROPERTY >

Ultramoderne Villa in Moraira, Costa Blanca

JG2475

Omschrijving

Gelegen in de prestigieuze wijk L’Andragó, bevindt dit huis zich op slechts 350 meter van de Andragó-baai en ongeveer 200 meter van de boulevard die leidt naar Moraira, met verschillende winkels en restaurants in de nabije omgeving.

De woning wordt gebouwd volgens de bekende kwaliteitsnormen van het bedrijf Coinver. Het beschikt over 5 slaapkamers, 4 badkamers en twee gastentoiletten. De moderne keuken is voorzien van een kookeiland en alle benodigde apparatuur. Buiten is er een zomerkeuken, een ruime multifunctionele kelder die gebruikt kan worden als fitnessruimte, speelkamer of zelfs als zelfstandig appartement. De kelder wordt verlicht en geventileerd via een Engelse patio.

Het huis, de tuin en het zwembad zijn allemaal op hetzelfde niveau gelegen, waardoor u van de hele tuin kunt genieten. Binnen het perceel is er een grote pergola voor het parkeren van twee auto’s. Vanaf de bovenste verdieping heeft u een boeiend uitzicht op zee.

Met een voortreffelijk ontwerp, gekenmerkt door veel details in droge natuursteen, en een weelderige tuin, biedt deze woning een prachtige leefomgeving.”

€ 1.650.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.