JG2983

HOME > PROPERTY >

Stijlvolle villa’s in een rustige residentiële omgeving in San Pedro del Pinatar

JG2983

Omschrijving

Deze stijlvolle villa’s in het project in San Pedro del Pinatar, Murcia, belichamen hedendaagse luxe in een rustige woonwijk met nabijheid tot diverse voorzieningen. Op slechts 5 minuten loopafstand van het stadscentrum en met verleidelijke stranden van zowel de Middellandse Zee als de Mar Menor binnen handbereik, bieden deze woningen een perfecte balans tussen sereniteit en toegankelijkheid.

De vakkundig ontworpen woningen omvatten drie slaapkamers, twee badkamers, een sfeervolle woonkamer met een open keuken, een tuin met terras, een eigen parkeerplaats en een exclusief privézwembad. De luchthaven van Murcia ligt op slechts 30 minuten rijden, terwijl de stranden op 2 kilometer afstand liggen.

De woningen worden opgeleverd met uitgebreide voorzieningen, waaronder led-verlichting in beide badkamers, automatische gordijnen, sfeerverlichting in de tuin, video-intercom, ingebouwde kasten in de slaapkamers, complete badkamers met meubel, spiegel, led-verlichting, douchescherm en vloerverwarming, pre-installatie van airconditioning, en een privézwembad met jacuzzi, douche, led-verlichting en pre-installatie van een warmtepomp. Bovendien zijn elektrische apparaten zoals kookplaat, dampkap, ijskast, afwasmachine, wasmachine, magnetron, oven en wijnkoeler voor 12 flessen inbegrepen.

€ 339.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.