JG3059

HOME > PROPERTY >

Spectaculaire Villa Met Panoramische Uitzicht op Zee en de Peñon in Calpé

JG3059

Omschrijving

Deze luxe villa bevindt zich in een uiterst rustige buurt van Calpe, enkele minuten van Moraira, met adembenemende vergezichten. Strategisch gelegen, geniet het van uitstekende connectiviteit, slechts 5 minuten verwijderd van de AP-7 snelweg en het stadscentrum van Calpe, 20 minuten van Benidorm en 45 minuten van de luchthaven van Alicante. Een van de vele voordelen is de nabijheid van diverse recreatieve voorzieningen, waaronder de Ifach golfbaan, de Real Club Náutico de Calpe, prachtige stranden op slechts 10 minuten afstand, en een scala aan uitgaansgelegenheden en restaurants.

Met een bebouwde oppervlakte van 263 m², rust deze villa op een perceel van 802 m² en biedt het een weids uitzicht op de zee, de Peñón d’Ifach en Calpe. Verdeeld over drie verdiepingen, zijn deze verbonden door interne trappen en een lift.

Vanaf de entree, via automatische deuren, heeft men direct toegang tot de garage op de bovenste verdieping, waar ook een externe parkeerplaats is voor nog een voertuig.

Deze verdieping omvat één tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer en de garage.

Begane grond met een oppervlakte van 162,97 m² is vanaf de bovenste verdieping en leidt naar een directe toegang tot de begane grond, waar een open concept woon-/eetkamer, volledig uitgeruste keuken, wasruimte, gastentoilet en twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, te vinden zijn.

De semi- kelder verdieping van 66,73 m² bereikt men via de interne trap of de lift. Het gaat uitgerust zijn met een bioscoopzaal, wijnkelder, één tweepersoons slaapkamer, een hal die toegang biedt tot een veranda, een barbecue gedeelte, zomerkeuken, en het zwembad met een terras van 29,52 m².

De villa is uitgerust met een zonnepaneel met een 200-liter accumulator, vloerverwarming met warmtepomp, aerothermie, LED-verlichting aan de buitenzijde, hangende toiletten, aangelegde tuin met automatische irrigatie, lift, Technical-ramen, pre-installatie voor buitencamera’s, binnen alarmsysteem, jaloezieën met domotica besturing, automatische deuren, en een keuken uitgerust met Bosch/Siemens apparatuur. Het huis is momenteel in aanbouw. Oplevering voorzien binnen een paar maanden.

€ 1.925.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.