JG3091

HOME > PROPERTY >

Residencial Appartementen in Villamartin, Orihuela Costa

JG3091

Omschrijving

Welkom bij Residencial appartementen in Villamartin, Orihuela Costa. Deze prachtige appartementen, met aantrekkelijke prijzen en een scala aan extra’s inbegrepen, bevinden zich op slechts 5 km van het La Zenia strand.

Dit nieuwbouwproject biedt gezellige appartementen met een keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, allemaal ruim en comfortabel ingericht. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en is voorzien van liften voor extra gemak.

Een schitterend gemeenschappelijk zwembad, kinderbad en een verwarmde jacuzzi worden aangelegd in een groene gemeenschappelijke tuin met een speciale speelruimte voor kinderen.

Kortom, deze appartementen vormen de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving, of het nu gaat om permanent wonen in Spanje tegen een betaalbare prijs of om te genieten van een welverdiende vakantie. Deze nieuwe residentie is gelegen in een rustige woonwijk, waar u in de directe omgeving 4 prachtige golfbanen vindt, evenals het grote winkelcentrum ‘La Zenia Boulevard’, diverse stranden, supermarkten, bars en restaurants.

Faciliteiten omvatten een volledige airco-installatie, inbouwkasten, alle keukentoestellen, een aerothermische warmtepomp, doucheschermen, een meubelpakket, een gemeenschappelijk zwembad, beveiliging, een parkeerplaats in de garage, telefoon-/data-aansluiting en een terras om te genieten van het mediterrane klimaat.

€ 255.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.