JG3055

HOME > PROPERTY >

Prachtige Villa’s in San Javier, Costa Calida

JG3055

Omschrijving

In de schilderachtige stad San Javier, Costa Calida waar de serene schoonheid van de omgeving elke dag kan worden ervaren bevindt zich deze prachtige villa’s die de perfecte combinatie biedt van comfort en elegantie.

Deze eigendom, wordt aangeboden tegen een vanaf prijs van €395,000. Met een bebouwde oppervlakte van 127.25 m² en een totale oppervlakte van 175 m² biedt deze villa voldoende ruimte om comfortabel te leven. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin.

Deze villa, nieuw gebouwd en klaar om in te trekken, heeft een aantal prachtige kenmerken die het tot een waar paradijs maken. Met elektrische rolluiken, een eigen parkeerplaats en de pre-installatie voor airconditioning, is het huis ontworpen met het oog op modern comfort.

De buitenruimte is net zo uitnodigend als het interieur, met een prachtige privétuin en een verleidelijk privézwembad, ideaal voor verfrissing op warme zomerdagen. Geniet van ontspannen momenten op het ruime terras, omgeven door de rustgevende geluiden van de natuur.

Deze villa belichaamt de perfecte mix van luxe en functionaliteit en biedt een idyllische levensstijl voor wie op zoek is naar het beste dat San Javier te bieden heeft.

€ 395.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.