JG3049

HOME > PROPERTY >

Prachtige Villa’s in La Nucia, Costa Blanca

JG3049

Omschrijving

Deze prachtige villa’s zijn gelegen in La Nucia, een ideale plek voor wie op zoek is naar harmonie en comfort te midden van de natuur en moderne gemakken. Ze worden omringd door prachtige natuur en dennenbossen en bieden vanuit de ramen van elke villa een schitterend uitzicht op de bergen. Het solarium zal uw favoriete plek worden om te genieten van fascinerende panoramische uitzichten.

De elegante en gastvrije stad La Nucia ligt aan de stralende Costa Blanca, met een typisch mediterraan microklimaat dat wordt beïnvloed door de unieke locatie. Beschermd tegen de koude noordelijke winden door de hoge bergen van Aixorta en Aitana, verzacht de relatieve hoogte de temperatuurveranderingen.

La Nucia biedt tal van voordelen, zoals een sportstad met het grootste sportcomplex van Europa, een schone en opgeruimde stad met overvloedige vegetatie en een verscheidenheid aan diensten, van supermarkten tot banken. Het project bestaat uit 6 individuele villa’s van twee verdiepingen, elk met een eigen zwembad van 3×8 m² en een garage.

€ 368.880

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.