JG3066

HOME > PROPERTY >

Prachtige Op Maat Gemaakte Villa in Weelderige Omgeving van Pedreguer, Denia

JG3066

Omschrijving

Welkom in deze uitzonderlijke op maat gemaakte villa, gelegen te midden van de weelderige omgeving van Pedreguer, waar zowel de schitterende zee als imposante bergen jouw uitzicht omlijsten. Deze ruime villa beslaat een indrukwekkende constructie van 320 m2 en biedt maar liefst 5 weelderige slaapkamers en 5 luxueuze badkamers, waardoor het de perfecte omgeving is voor jouw droomleven.

Met een royaal perceel van 624 m2 word je omringd door adembenemende panorama’s, waar de rust van de natuur samensmelt met de pracht van de kustlijn. Wat deze villa echt bijzonder maakt, is het feit dat het ontwerp volledig op maat kan worden gemaakt naar jouw wensen en verlangens, waardoor elke hoek een weerspiegeling wordt van jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Gelegen op slechts een steenworp afstand van de snelweg, het Portal de la Marina winkelcentrum en de zonnige stranden van Denia, biedt deze locatie het beste van beide werelden – een idyllische omgeving met alle moderne voorzieningen binnen handbereik.

Ontdek de betovering van de Costa Blanca en laat deze op maat gemaakte villa in Pedreguer jouw eigen stukje paradijs aan zee worden, met prijzen vanaf €1,100,000.

€ 1.100.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.