JG3044

HOME > PROPERTY >

Prachtige Nieuwbouw Halfopen Woning met Moderne Voorzieningen in Quesada

JG3044

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige woning ,waar comfortabel wonen samengaat met moderne voorzieningen en een vleugje luxe.

Met 3 ruime slaapkamers, 2 elegante badkamers en een goed uitgeruste keuken, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Stap naar buiten en geniet van de twee terrassen, met een totale oppervlakte van 22,32 m², perfect om te ontspannen met een goed glas wijn of om te genieten van een diner in de buitenlucht.

Daarnaast beschikt deze woning over een solarium van 45 m² en een prachtige pergola van 16 m², ideaal om te genieten van de zon of om te ontspannen in de schaduw. Met een gemeenschappelijk zwembad en een privégarage geniet je van het ultieme gemak en comfort.

Gunstig gelegen op slechts 35 minuten van de luchthaven, 3 minuten van de golfbaan en op korte afstand van gezondheidscentra, stranden en winkelgebieden, biedt deze woning het beste van beide werelden: rustig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Ontdek de schoonheid van de Blue Flag-stranden, de nabijheid van golf en jachthavens, en de toegang tot eersteklas medische voorzieningen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, deze woning biedt de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft. 

€ 397.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.