JG3087

HOME > PROPERTY >

Prachtige Mediterrane Villa Genesteld op een Weids Perceel van 10.000 m2 in Benissa

JG3087

Omschrijving

Deze prachtige woning in mediterrane stijl wordt opgetrokken op een weids perceel van 10.000 m2, verscholen in het vredige heuvellandschap van Benissa. Met een architectuur die het beste van rustiek en modern combineert, belichaamt de villa een warme en uitnodigende sfeer.

Panoramische vergezichten sieren elke ruimte, waarbij het adembenemende binnenland harmonieert met de majestueuze bergketen Sierra de Bernia. De liefdevol aangelegde tuin, verrijkt met inheemse flora zoals palmbomen, olijfbomen, wijngaarden en sinaasappelboomgaarden, creëert een omgeving van natuurlijke pracht en rust.

Bij het betreden van de villa wordt u verwelkomd door een ruime hal die leidt naar een open woon-eetkamer. Grenzend hieraan bevindt zich een keuken met ramen aan beide zijden, badend in natuurlijk licht. Een opslagruimte en wasruimte zijn handig beschikbaar. Aan de andere zijde van de villa vindt u twee ruime tweepersoonsslaapkamers, elk met een eigen badkamer en ingebouwde kasten. Een royaal overdekt terras, toegankelijk vanuit de woonkamer en keuken, biedt een ideale plek voor buitenlunches tijdens warme zomerdagen.

De bovenverdieping herbergt 2 extra slaapkamers, waarvan 1 een luxueuze master suite is met eigen badkamer en een uitgestrekt dakterras. Hier kunt u genieten van zowel schaduw als zon onder een pergola. De villa beschikt over een groot zwembad waar u kunt ontspannen, omringd door een betoverend panoramisch uitzicht.

Gelegen op slechts 4 km afstand van de kust, bereikt u binnen 10 minuten diverse idyllische baaien aan de kust van Benissa en uitgestrekte zandstranden in de toeristische badplaats Calpe. Ervaar het beste van natuurlijk wonen in deze mediterrane schat.”

€ 2.275.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.