JG2928

HOME > PROPERTY >

Prachtige Luxe Villa Gelegen in Cumbre del Sol

JG2928

Omschrijving

Met een unieke locatie tussen Alicante en Valencia biedt deze villa een ongeëvenaarde levensstijl aan de Costa Blanca.

Deze luxe villa is ontworpen met het oog op genot en ontspanning. Alle luxe extra’s van deze moderne villa vind je op een perceel van meer dan 1.300 vierkante meter. Deze villa beschikt over 3 slaapkamers en 5 badkamers, en biedt parkeergelegenheid voor maar liefst 4 auto’s: 2 onder een overdekte carport en 2 in een afgesloten garage.

De ruime master suite heeft een en-suite badkamer en een grote kleedkamer. Het aangrenzende terras biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, zodat je elke ochtend en avond kunt genieten van de prachtige horizon. De andere twee slaapkamers delen een geweldig terras, hebben elk een eigen badkamer en bieden een extra ruimte die ideaal is voor een speelkamer of kantoor.

Op dezelfde verdieping bevinden zich de ruime woonkamer en de keuken, die naadloos met elkaar verbonden zijn voor maximaal comfort. De keuken is voorzien van een kookeiland, waardoor sociale bijeenkomsten met vrienden en familie nog aangenamer worden. Grote glazen schuifdeuren leiden naar het zonneterras met een oneindig zwembad, waar de horizon samenvloeit met de zee.

De exclusiviteit van deze moderne villa komt tot uiting op de begane grond, die volledig is gewijd aan recreatie voor het hele gezin. Hier vind je een eigen fitnessruimte met badkamer en sauna, evenals een unieke bioscoopzaal. Dit alles wordt omringd door een overdekt terras waar je kunt ontspannen en genieten van de rustgevende geluiden van de zee.”

€ 2.788.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.