JG3012

HOME > PROPERTY >

Ontdek Villa Bendición van Geerts Prestige, een Belgisch meesterwerk van design en comfort, met 21 meter Infinity Pool en adembenemende zeezichten!

JG3012

Omschrijving

Met groot genoegen introduceren wij u Villa Bendición, een waar meesterwerk van luxe gelegen aan de betoverende Costa Blanca Noord in Spanje. Deze majestueuze residentie, doordrenkt van Belgisch design en architectuur, belichaamt een tijdloze elegantie te midden van de weelderige groene omgeving die deze regio siert.
Villa Bendición omvat vier vorstelijke slaapkamers, elk voorzien van een weelderige en-suite badkamer, wat een belofte is van het hoogste niveau van comfort en stijl. De inpandige garage biedt niet alleen gemak, maar getuigt ook van een doordachte benadering van praktisch luxe wonen.
De adembenemende vergezichten van de uitgestrekte zee die zich voor uw ogen ontvouwen, maken dit pand werkelijk uniek. De overvloed aan natuurlijk licht en de doordachte indeling zorgen voor een naadloze verbinding met de omliggende mediterrane pracht.

Het Belgische design, geïntegreerd in elk detail van Villa Bendición, brengt een vleugje verfijning en exclusiviteit naar deze zonnige oase. De harmonie tussen de mediterrane stijl en moderne elementen getuigt van een sublieme fusie van traditie en eigentijds leven.
Een ware blikvanger is de infinity pool met een lengte van 21 meter die rondom het hele huis kronkelt, een meesterwerk van architectonische creativiteit dat niet alleen esthetisch indruk maakt, maar ook een verfrissende ervaring biedt te midden van het warme Spaanse klimaat.

Privacy staat hoog in het vaandel, waarbij de efficiënte bouwstijl ervoor zorgt dat elk aspect van dit pand doordacht en op maat is gemaakt om een oase van rust te creëren. Hier wordt elke dag een viering van luxe, comfort en stijl.

Villa Bendición, met zijn betekenisvolle naam die ‘zegen’ betekent, benadrukt niet alleen de pracht van de woning, maar verwijst ook naar de zegen van levenskwaliteit die u ervaart in het hart van Spanje. Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat J&Geerts Real Estate de exclusieve beheerder is van dit meesterwerk, wat garant staat voor een ongeëvenaarde expertise en service in het koesteren van dit bijzondere Geerts Prestige Design. Verlies uzelf in de weelde van dit Belgisch geïnspireerde toevluchtsoord, waar luxe en de mediterrane levensstijl samensmelten tot een onvergetelijke thuis.

€ 3.250.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.