JG3126

HOME > PROPERTY >

Ontdek Uw Ideale Woning in Villamartín

JG3126

Omschrijving

Met genoegen kondigen wij de lancering aan van twee exclusieve villa’s in Villamartín, gelegen in een van de beste gebieden van de regio om te genieten van de zee en golf.

Villa 1:Deze elegante villa is gelegen op een perceel van ruim 1.500 vierkante meter, ontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte en het natuurlijke licht. De villa beschikt over vier ruime slaapkamers, moderne afwerkingen en een ontwerp dat comfort combineert met moderne esthetiek.

Villa 2:Deze villa deelt de indrukwekkende kenmerken van Villa 1, met exclusieve voorzieningen die tegemoetkomen aan de meest veeleisende smaak. Opvallend onder de faciliteiten zijn een eigen fitnessruimte en een wijnkelder, ideaal voor het plezier en comfort van de bewoners. Bovendien biedt deze villa premium esthetische verbeteringen aan het exterieur die de schoonheid en het unieke karakter nog verder versterken.

Villamartín is een populaire woonwijk en vakantieoord, bekend om zijn aangename klimaat, prachtige stranden en uitstekende golfbanen. Het is een levendige gemeenschap met een breed scala aan voorzieningen zoals winkels, restaurants, bars en supermarkten.

Voor golfliefhebbers bevindt Villamartín zich op slechts 3 km van de beroemde Las Colinas Golf & Country Club, een prestigieus resort bekend om zijn bekroonde 18-holes golfbaan. Het biedt luxe voorzieningen zoals een clubhuis, restaurants, een sport- en gezondheidscentrum, zwembaden en tennisbanen.

De luchthaven van Alicante is ongeveer 45 minuten met de auto en het strand van Campoamor ligt op slechts 10 minuten rijden. Afhankelijk van de voortgang van de bouw kunt u nog materiaalkeuzes maken. Wij werken voor én samen met onze klanten aan één gemeenschappelijk doel: uw dromen werkelijkheid laten worden.

€ 1.490.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.