JG3075

HOME > PROPERTY >

Ontdek Luxe Living: Een Harmonieuze Oase van Modern Comfort

JG3075

Omschrijving

Met genoegen delen we ons nieuwste Ibiza-stijl project. Dit prachtige huis biedt een harmonieuze combinatie van elegantie, comfort en modern design plus luxe en verfijning.

Gelegen in een idyllische omgeving, prijkt dit juweel van een woning met een prijs van €1.595.000. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer en suite, evenals een gastentoilet voor extra comfort en gastvrijheid. Met een royale perceelgrootte van 800 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor ontspanning en entertainment, omringd door weelderige groenvoorzieningen en een verbluffend panoramisch uitzicht dat zich uitstrekt vanuit elke hoek van het huis en vanuit de slaapkamers.

Voor het gemak van de bewoners is er buiten parkeergelegenheid beschikbaar voor maar liefst 3 auto’s, waardoor zorgen over parkeren tot het verleden behoren. Deze exclusieve kenmerken maken dit huis niet alleen een prachtig toevluchtsoord, maar ook een investering in een levensstijl van ongeëvenaarde luxe en comfort.

Met dit in gedachten nodigen we u graag uit om dit betoverende pand persoonlijk te komen ervaren. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in uw toekomstige droomhuis.

€ 1.595.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.