JG3048

HOME > PROPERTY >

Ontdek Exclusief Wonen: Luxe Herenhuizen in Dolores de Pacheco, Murcia

JG3048

Omschrijving

Met groot enthousiasme presenteren wij een exclusieve vastgoedmogelijkheid gelegen in Dolores de Pacheco, Murcia. Dit unieke project omvat een selectie van 5 prachtige herenhuizen, perfect gepositioneerd naast een schilderachtig park in het charmante dorp Dolores de Pacheco. Slechts een korte rit van 2 km brengt u naar het befaamde Roda Golf & Beach Resort, terwijl het bruisende centrum van Los Alcázares, Murcia, op slechts 4 km afstand ligt.

Elk van deze exclusieve woningen is ontworpen met oog voor detail en biedt een luxueuze leefomgeving met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een eigen zwembad en parkeergelegenheid op het perceel. Geniet van de mediterrane levensstijl op de terrassen aan zowel de voor- als achterzijde, en ontspan in alle rust op het prachtige solarium met zomerkeuken, waar u kunt genieten van adembenemende uitzichten.

Een unieke kans om te investeren in uw droomhuis begint vanaf slechts € 229.000. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om uw exclusieve bezichtiging te regelen.

€ 229.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.