JG3094

HOME > PROPERTY >

Ontdek de Verborgen Parel van Alenda Golf: Luxueuze Bungalows in een Prachtige Natuurlijke Omgeving

JG3094

Omschrijving

Ontdek de verborgen parel van Alenda Golf. We presenteren een buitengewone vastgoedontwikkeling van 54 bungalows.Duik in de luxueuze levensstijl en ervaar de rust die alleen Alenda Golf kan bieden. Deze moderne en elegante bungalows zijn strategisch geplaatst in een prachtige natuurlijke omgeving, waar u kunt genieten van een gezonde levensstijl omgeven door sportieve activiteiten zoals golfen, wandelen en mountainbiken.

Elke bungalow is zorgvuldig ontworpen om u maximaal comfort en functionaliteit te bieden. Het ruime interieur vloeit naadloos over in de buitenruimtes, waardoor u kunt genieten van een ongeëvenaard buitenleven. Stelt u zich voor dat u ontspant op uw eigen terras en geniet van de rust die alleen deze plek kan bieden. Bovendien hebben bewoners van deze ontwikkeling exclusieve toegang tot een gemeenschappelijk zwembad met ligweide.

De locatie van deze bungalows is ook ideaal voor golfliefhebbers; Alenda Golf staat bekend als een van de beste golfbanen in de regio, en het is een droom die uitkomt voor fans van de sport om het voor de deur te hebben. Bovendien bevindt u zich slechts op enkele minuten afstand waar u een breed scala aan diensten, winkels, restaurants en meer vindt.

De residentie ligt op slechts 15 minuten rijden van Alicante en de luchthaven.Deze bungalows zijn ideaal voor permanent verblijf en als tweede huis, met een uitzonderlijk investeringspotentieel.

€ 285.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.