JG3079

HOME > PROPERTY >

Nieuwe Woningproject, Gelegen in Águilas, Murcia

JG3079

Omschrijving

Met genoegen presenteren wij dit nieuwe woningproject, gelegen in Águilas, Murcia, dat een prachtig uitzicht en een perfecte verbinding met de natuur biedt, terwijl u gemakkelijk toegang heeft tot de belangrijkste diensten.

Dit exclusieve aanbod omvat 36 appartementen met 2 en 3 slaapkamers verdeeld over 4 moderne blokken, elk uitgerust met 2 gemeenschappelijke zwembaden en een gemeenschappelijke kelder met parkeergelegenheid en berging.

Daarnaast zijn er 10 elegante villa’s met 4 slaapkamers en 3 badkamers, elk voorzien van een privézwembad en bijna allemaal met directe toegang tot de garage. Het project is ontworpen met uitmuntendheid in gedachten en biedt ruime terrassen op de begane grond en eerste verdieping, evenals een solarium op de bovenste verdieping, waar het uitzicht op de horizon een prachtig canvas van ervaringen vormt.

Op slechts 800 meter van de zee, naast een winkelcentrum, met prijzen vanaf € 180.000 voor de appartementen en € 378.000 voor de villa’s.

De woningen zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken en badkamer, evenals pre-installatie van geleide airconditioning.

€ 180.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.