JG3042

HOME > PROPERTY >

Nieuwe Residentie: Luxe Woningen nabij Strand in San Pedro del Pinatar

JG3042

Omschrijving

Ontdek het hedendaagse comfort van een nieuwe residentie in San Pedro del Pinatar, op slechts enkele minuten loopafstand van de prachtige stranden. De woningen bieden keuze uit 2 of 3 slaapkamers, met de bovenste verdiepingen voorzien van een ruim dakterras en de gelijkvloerse woningen met een sfeervolle tuin.

Elke woning wordt verkocht inclusief hoogwaardige voorzieningen zoals airconditioning, elektrische rolluiken, volledig uitgeruste keukentoestellen, vloerverwarming in de badkamers en de penthouses met een pergola en buitenkeuken. Geniet van de groene omgeving, een verfrissend gemeenschappelijk zwembad en een toegewezen parkeerplaats, allemaal inbegrepen in de prijs van deze residentie.

San Pedro del Pinatar is een charmante badplaats gelegen aan de Costa Cálida in de regio Murcia, Spanje. Bekend om zijn prachtige stranden aan de Mar Menor en de Middellandse Zee, biedt de stad ook het unieke kenmerk van modderbaden in de Las Charcas-zoutlagunes, die bekend staan om hun therapeutische eigenschappen. Daarnaast beschikt San Pedro del Pinatar over moderne voorzieningen, waaronder aantrekkelijke boulevards, lokale markten en diverse recreatieve activiteiten voor zowel toeristen als inwoners.

Afhankelijk van de gevorderde bouwtermijn kunt u nog materiaalkeuzes maken. We werken voor én samen met onze klanten aan één gemeenschappelijk doel: ervoor zorgen dat uw dromen werkelijkheid worden.

€ 289.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.