JG3067

HOME > PROPERTY >

Nieuwe Luxe Villa: Jouw Exclusieve Toevlucht in Pedreguer, Denia

JG3067

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige vrijstaande villa van 320m2, gelegen in de Montesolana urbanisatie in Pedreguer. Deze villa beschikt over 4 slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en een schitterend zwembad dat zorgt voor verfrissing en ontspanning tijdens warme zomerdagen.

Een opvallend kenmerk van deze woning is de dubbelhoge ruimte met panoramisch uitzicht en twee woonkamers, waardoor je kunt genieten van adembenemende vergezichten op zowel de zee als de bergen. Met een royaal perceel van 1.250 m2 biedt deze villa voldoende ruimte en privacy om optimaal te kunnen genieten van het mediterrane leven.

Het op maat gemaakte ontwerp van deze villa biedt de mogelijkheid om elk aspect naar eigen smaak aan te passen, waardoor je jouw droomhuis kunt creëren op een van de meest gewilde locaties aan de Costa Blanca.

Gelegen op slechts enkele minuten van de snelweg, het Portal de la Marina winkelcentrum en de prachtige stranden, biedt Pedreguer de perfecte combinatie van rustige omgeving en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Ontdek de charme van Pedreguer en laat deze prachtige villa jouw nieuwe thuis aan de Costa Blanca worden, met prijzen vanaf €915.000.

€ 915.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.