JG3034

HOME > PROPERTY >

Nieuwbouw Villa’s in Polop: Luxe en Comfortabel Wonen

JG3034

Omschrijving

Welkom bij de exclusieve verkaveling gelegen in de serene buitenwijk Polop, ten noorden van Alicante. Genesteld in een regio waar het klimaat het hele jaar door mild is, biedt deze idyllische omgeving rust en sereniteit voor een verfijnde levensstijl. Omringd door majestueuze bergen en weelderige natuur, vormt deze residentie de perfecte toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een bevoorrechte leefomgeving.

In de nabijheid van deze Villa’s bevinden zich diverse winkels en diensten, waaronder supermarkten, apotheken, banken, restaurants, bars en een scala aan sportfaciliteiten. De vlotte bereikbaarheid via belangrijke verbindingswegen en de nabijheid van de betoverende Middellandse Zee maken dit tot een ongeëvenaarde locatie.

Deze nieuwbouw villa’s bieden een exclusieve selectie van luxueuze vrijstaande woningen, elk met een oppervlakte van meer dan 300 m², gebouwd op royale percelen van meer dan 380 m². Met 3 ruime slaapkamers, 3 verfijnde badkamers en een apart gastentoilet, zijn deze villa’s ontworpen om een luxueus en comfortabel leven te bieden. Elk huis beschikt over een adembenemend terras met panoramisch uitzicht en parkeergelegenheid op de begane grond. Een weelderige tuin en een privézwembad (8 x 3 m) completeren het buitenleven.

Het middelpunt van elke woning is de indrukwekkende keuken met kookeiland, die naadloos aansluit op de elegante woon- en eetruimtes. Elk aspect van de afwerking en details van de installaties, inclusief airconditioning, sanitair en keukenapparatuur, getuigt van ongeëvenaarde kwaliteit en weerspiegelt de luxe levensstijl die deze villa’s beloven.

De vermelde prijzen vertegenwoordigen de instapprijzen voor een villa met 3 slaapkamers, en staan garant voor een leven van ongeëvenaarde stijl en comfort. Ontdek vandaag nog uw droomhuis.

€ 650.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.