JG3082

HOME > PROPERTY >

Nieuwbouw Villa’s in een Privé Gesloten Resort in Murcia

JG3082

Omschrijving

Nieuwbouw villa’s in een privé gesloten resort in de regio Murcia, omringd door uitstekende golfbanen en slechts 10 minuten van de zandstranden van de Mar Menor Zee.

De villa’s zijn gebouwd over 2 verdiepingen en beschikken over 3 slaapkamers, 3 badkamers, een open keuken en een woon-eetkamer, ingebouwde kasten, kelder, terras, privésolarium met zwembad en een privétuin met zwembad, parkeerplaats voor 2 voertuigen.

Gelegen in een privé gesloten resort, met een hoofdingang en 24-uursbeveiliging.

Het omvat wandel- en fietspaden, sportfaciliteiten, paddel- en tennisbanen, een minigolfbaan, tuinen, honden uitlaatgebieden, recreatiegebieden, clubhuis… In het centrale gebied van het resort bevindt zich de parel van het resort, een kristalhelder kunstmatig meer van bijna 17.000m2 wateroppervlak, omringd door witte zandstranden en palmbomen, waarmee een stukje Caribisch gebied naar de regio Murcia wordt gebracht.

Er zijn 2 eilanden in het meer, waarvan er één zijn eigen bar heeft, er zijn ook “strand Chiringuitos” verspreid rond het meer.

Het resort is strategisch gelegen op minder dan 4 km van het strand en het stadje Los Alcázares, waar u diverse watersporten kunt beoefenen, omringd door verschillende golfbanen en de stad Cartagena op minder dan 15 minuten met de auto en op 22 km van de luchthaven van Murcia, waardoor een breed scala aan culturele, gastronomische en sportieve activiteiten binnen handbereik liggen.

€ 1.222.208

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.