JG2932

HOME > PROPERTY >

Nieuwbouw Penthouse in Guardamar del Segura

JG2932

Omschrijving

Deze exclusieve vastgoedontwikkeling, bestaande uit 135 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, is ontworpen met een minimalistische en hoogwaardige aanpak. De moderne architectuur harmonieert prachtig met onze uitgestrekte open ruimtes, de natuur en de schitterende zwembaden, waardoor een unieke en serene ambiance wordt gecreëerd.

Deze promotie is gerealiseerd op een unieke en onherhaalbare locatie, grenzend aan het natuurreservaat van de zoutlagune. Hier kunt u genieten van de biodiversiteit en de weelderige omgeving, en bent u bovendien vlakbij de prachtige stranden van de Middellandse Zee. U bevindt zich in El Raso, Guardamar del Segura, een gebied dat voorzien is van alle denkbare diensten en gemakken. Bovendien kunt u dankzij de nabijheid van het El Moncayo-strand heerlijke fietstochten maken en genieten van het beste klimaat aan de Costa Blanca.

Het project vertegenwoordigt een sprong voorwaarts. Hier hebben we een ultramoderne GYM-Spa, waar u kunt ontspannen en in vorm blijven. De penthouses bieden een spectaculair uitzicht op groene zones, zwembaden en zelfs de zoutlagune van La Mata vanaf hun terrassen. Daarnaast is er een paddle-tennisbaan en nog veel meer. Bovendien, dankzij de vijf verdiepingen van sommige van onze gebouwen, die allemaal naar het zuiden zijn gericht, hebben de luxe penthouses een volledig uitgeruste keuken op het solarium, een buitendouche (warm/koud water) en een jacuzzi, waardoor u de unieke ervaring heeft om te wonen in de schitterende natuurlijke omgeving.

€ 370.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.