JG3101

HOME > PROPERTY >

Nieuwbouw luxe villa met spectaculair uitzicht in Jávea

JG3101

Omschrijving

Deze prachtige villa in aanbouw staat op een mooi perceel van 1.814 m² aan de frontlinie van de zee in Cabo La Nao, Jávea, met een zuidelijke oriëntatie, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van het uitzicht en de zon. De fantastische moderne villa heeft in totaal 605 m² aan bebouwing en 502 m² aan terrassen.

De villa beschikt over een garage voor drie auto’s, bereikbaar via de trap of de lift.

Het is uitgerust met alle gemakken, inclusief een eigen spa met een fitnessruimte en een bar, een binnenzwembad met tegenstroom en ramen die uitkijken op het buitenzwembad, een sauna en een Turks bad voor ontspanning, en een prachtige wijnkelder.

Op de begane grond vinden we een luxe woonkamer, een grote keuken met moderne apparatuur en een elegante eetkamer, allen ontworpen met grote ramen tot aan het plafond voor panoramisch uitzicht. Vanaf deze verdieping hebben we toegang tot een groot terras met een verwarmd infinity zwembad van 12x4m, een jacuzzi, een chillout ruimte en een barbecue, perfect voor bijzondere momenten met dierbaren. Ook op deze verdieping bevindt zich een grote en-suite slaapkamer.

Op de eerste verdieping zijn er 4 elegante slaapkamers, allemaal met eigen badkamer, inbouwkasten en een prachtig uitzicht. De hoofdslaapkamer heeft een grote kleedkamer en een bad met uitzicht op de eindeloze blauwe zee van de Middellandse Zee.

De buitenruimtes zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en afwerkingen, zoals de gevel van natuurlijk Italiaans travertijnsteen. De villa is uitgerust met een geïntegreerd domoticasysteem, automatische rolluiken, vloerverwarming en dubbele beglazing tot aan het plafond voor maximaal comfort. Voor veiligheid is er een alarmsysteem en toegangscontrole, en een aangelegde tuin met automatische irrigatie.

Het grote voordeel van deze woning is dat je kunt wonen in een hoogwaardige villa en kunt genieten van een sfeer die aan je behoeften voldoet, in een goede buurt van Jávea.

€ 7.990.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.