JG3038

HOME > PROPERTY >

Nieuwbouw Appartementen met Privétuinen en Zwembad in Ciudad Quesada

JG3038

Omschrijving

Welkom bij deze nieuwe privéontwikkeling van appartementen in Ciudad Quesada, waar moderniteit en functionaliteit samenkomen in perfecte harmonie.

Ontdek het onderscheid in elk detail wanneer u kiest voor deze model van appartement. Met 2 slaapkamers en 2 badkamers zijn deze ruimtes nauwgezet ontworpen om een verfijnde woonervaring te bieden. De ruime woon- en eetkamer met open keuken biedt een knusse en eigentijdse omgeving om onvergetelijke momenten te beleven met familie en vrienden.

Deze modellen onderscheiden zich door hun ruime privétuinen of solariums, waardoor u een buitenruimte heeft om te ontspannen en van privacy te genieten. Bovendien beschikt elk appartement over een parkeerplaats, wat gemak en veiligheid garandeert voor de bewoners.

Laat u onderdompelen in de rust van het prachtige zwembad, het pronkstuk van de goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes. Deze oase nodigt u uit om te ontspannen en sociale contacten te leggen in een vredige en harmonieuze omgeving.

De strategische ligging van deze ontwikkeling brengt u dicht bij alle essentiële diensten in Ciudad Quesada. Supermarkten, restaurants, gezondheidscentrum en vrijetijdsdiensten liggen op slechts een paar minuten afstand, waardoor uw dagelijks leven gemakkelijker wordt. U zult genieten van de beste stranden op slechts 10 minuten afstand. Heel dicht bij steden zoals Alicante en Torrevieja en op 35 minuten van de luchthaven van Alicante.

€ 303.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.