JG3137

HOME > PROPERTY >

Nieuw Luxe Villa Project in Torrevieja: Moderne Woningen met Hoogwaardige Afwerkingen

JG3137

Omschrijving

Dit nieuwe project omvat zeven onafhankelijke villa’s, allemaal verdeeld over twee verdiepingen en gebouwd volgens hoge standaarden en met zeer goede kwaliteit.

De begane grond heeft een open indeling tussen de keuken en de woonkamer, een ruime slaapkamer met inbouwkast en een badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich twee andere ruime slaapkamers met inbouwkasten en en-suite badkamers. De grootste slaapkamer heeft directe toegang tot een mooi, zonnig terras.

Op de bovenste verdieping bevindt zich het zonnige dakterras, waar u volop ruimte hebt voor terrasmeubilair, ligbedden en een chill-out gedeelte. Het dakterras is bereikbaar via de trap vanaf het terras op de eerste verdieping en is optioneel.

De villa’s worden geleverd met voorgeïnstalleerde airconditioning via leidingen, een witgoedpakket, een verlichtingspakket, doucheschermen en gemotoriseerde rolluiken.

In de nabijheid van het project vindt u een ruime keuze aan leuke restaurants, het grote winkelcentrum Habaneras en alle voorzieningen die u nodig heeft. Op korte rijafstand liggen verschillende golfbanen en de mooie stranden van Torrevieja, Orihuela Costa en Guardamar del Segura. Het vliegveld van Alicante is binnen ongeveer 40 minuten bereikbaar.

€ 349.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.