JG3115

HOME > PROPERTY >

Moderne Villa op Slechts 2km Van de Meest Exquise Baaien in Benissa

JG3115

Omschrijving

Onderdompel uzelf in de charme van deze moderne villa in Benissa, die in 2023 volledig gestript en gerenoveerd is, en bevindt zich op slechts 2000 meter van de meest exquise baaien in de omgeving!

Deze gerenoveerde villa, gelegen in het pittoreske dorpje Benissa, biedt een perfecte combinatie van comfort en stijl in een idyllische omgeving. Met een royaal perceel van 1100 m2 en een totaal van 280 m2 verdeeld over twee verdiepingen, vormt deze woning een echt luxe toevluchtsoord.

Bij het betreden van de bovenverdieping wordt u verwelkomd door twee charmante slaapkamers, waarvan één met een luxe badkamer en een eigen kleedkamer. Daarnaast is er nog een complete badkamer voor extra gemak. De open keuken en ruime woon-eetkamer bieden een lichte en gezellige ruimte, perfect om te ontspannen en te genieten van onvergetelijke momenten met uw dierbaren.

Bij het afdalen naar de begane grond wacht u een gasten appartement met drie slaapkamers en twee badkamers, ook voorzien van een open keuken en een gezellige woon-eetkamer. Hier kunnen uw gasten genieten van het comfort en de privacy die ze verdienen, terwijl ze samen speciale herinneringen creëren.

Maar het echte juweel van deze woning bevindt zich buiten. Een prachtig overloopzwembad van 12 bij 4 meter, uitgerust met een warmtepomp, nodigt u uit om af te koelen en te ontspannen op warme zomerdagen. Daarnaast zijn er speeltuinen voor het hele gezin om zich te vermaken, een barbecue plaats om uw gasten te verrassen met heerlijke maaltijden in de buitenlucht, en voldoende groene ruimtes om optimaal van de natuur te genieten. Met airconditioning in het hele huis is deze villa ontworpen om u maximaal comfort te bieden in alle seizoenen van het jaar. Een grote pergola voor een auto voegt een praktisch en functioneel tintje toe aan dit charmante pand.

De prijs, inclusief meubels, bedraagt ​​€1.400.000.

€ 1.300.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.