JG2443

HOME > PROPERTY >

Moderne Villa met Infinity Zwembad en Adembenemend Uitzicht in Cumbre del Sol

JG2443

Omschrijving

Deze villa, ontworpen in open L-vormige modules, omhelst de hoofdtuin waarin een indrukwekkend infinity zwembad zich vermengt met de zee. Deze ruimte nodigt uit om te genieten van de buitenlucht met maximale privacy.

Verspreid over twee niveaus biedt de villa boven een slaapgedeelte, waar twee slaapkamers een gemeenschappelijke badkamer delen. De master suite wordt een privé-toevluchtsoord met een eigen badkamer en kleedruimte. Adembenemende uitzichten op zee en bergen vanuit de kamers creëren een gevoel van sereniteit en nodigen uit tot ontspanning.

Op de begane grond bevindt zich het daggedeelte, dat naar buiten opent en een gevoel van continuïteit en verbinding met de omgeving creëert. De dagmodule omvat een entreehal, een gastentoilet en een grote woon-eetkamer met keuken die naadloos zijn geïntegreerd. Beide modules komen samen in de buitenruimte, met het terras en het zwembad als verbindingspunt.

Deze eigentijdse stijl vermengt zich met mediterrane traditie, wat resulteert in een harmonieuze ruimte die ontspanning en zintuiglijk genot uitnodigt. De weelderige tuin, met mediterrane vegetatie, verbindt u met de natuur.

 

€ 1.150.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.