JG3060

HOME > PROPERTY >

Moderne Villa In Aanbouw in Moraira

JG3060

Omschrijving

Deze prachtige luxe villa bevindt zich in de stad Moraira, gelegen in de provincie Alicante, in een rustige en wel gevestigde omgeving. Het centrum van Moraira, met zijn schitterende stranden, ligt op slechts ongeveer 3100 meter afstand, terwijl supermarkten, cafés en restaurants te vinden zijn op een afstand van ongeveer 1500 meter.

Deze villa is gelegen op een perceel van 800 m² en biedt een weids uitzicht op de zee en de nabijgelegen urbanisaties. Het pand strekt zich uit over twee verdiepingen, die met elkaar verbonden zijn door een interne trap. De toegang tot het huis bevindt zich op de bovenste verdieping:

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 tweepersoons slaapkamers, elk voorzien van een eigen ensuite badkamer. Buiten is er een overdekte parkeerplaats voor één auto.

De begane grond herbergt een ruime entreehal, een royale woonkamer met toegang tot een veranda en het zwembad met een uitgestrekt terras. De open keuken, geïntegreerd in de woon/eetkamer, is volledig uitgerust. Bovendien is er nog een slaapkamer met een eigen badkamer en een gastentoilet.

De villa is voorzien van LED-verlichting, een aerothermisch systeem voor warm water en vloerverwarming, geleide airconditioning (zowel warm als koud) door het hele huis, en zonnepanelen. Ook zijn er inbouwkasten, elektrische rolluiken, een binnen alarm, pre-installatie voor een buitenalarm en beveiligingscamera’s aanwezig. Het rechthoekige zwembad, met een infinity systeem van 12×2 meter, wordt omringd door een barbecue, een wasruimte en een tuin die naar het zuiden is gericht. Automatische toegangsdeuren vergemakkelijken de toegang tot het pand. Het huis is momenteel in aanbouw met een oplevering in november 2024.

€ 1.700.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.