JG2444

HOME > PROPERTY >

Moderne Villa gelegen in een unieke omgeving in het Residencial Cumbre del Sol

JG2444

Omschrijving

Deze villa, gelegen in een unieke omgeving in Residencial Cumbre del Sol, strekt zich uit over twee verdiepingen. De bovenste verdieping herbergt de hoofdslaapkamer, wat extra privacy biedt. Met een eigen badkamer en terras geniet je van uitzicht op zee en de horizon, omringd door de rust van je eigen oase.

De benedenverdieping heeft een L-vormige opstelling die, dankzij de functionele indeling, een gevoel van ruimte en privacy biedt. In een vleugel bevinden zich twee extra slaapkamers met eigen badkamer en directe toegang tot het terras.

In de andere vleugel opent de open keuken naar de eetkamer met glazen wanden, waardoor je vanuit de keuken kunt genieten van het uitzicht op zee. Deze wand kan in een hoek worden geschoven, waardoor de ruimte wordt geopend naar buiten, waar binnen en buiten samensmelten.

De mediterrane tuin, met een kristalhelder oneindig zwembad, is de perfecte plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse routine. De combinatie van licht, ruimte en ontwerp creëert een droomachtige sfeer die je meeneemt naar een wereld van rust en welzijn.

 

€ 1.602.500

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.