JG2665

HOME > PROPERTY >

Moderne Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Finestrat, Costa Blanca

JG2665

Omschrijving

Dit prachtige nieuwbouwproject in Finestrat, gelegen in het noorden van Costa Blanca, biedt een selectie van 46 zuid-georiënteerde appartementen met een subliem uitzicht op de zee en de skyline van Benidorm. Hier zijn enkele kenmerken van het project:

– Locatie: Finestrat, gelegen op de berghelling van Puig Campana, biedt prachtige uitzichten op de bergen en de zee. Het charmante dorp heeft authentieke geschilderde huizen en smalle typische straatjes.

– Appartementen: Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder appartementen met terras, duplex appartementen met een eigen tuin of solarium. De zuidelijke oriëntatie zorgt voor maximale blootstelling aan natuurlijk licht.

– Uitzicht: De appartementen bieden sublieme uitzichten op de zee en de skyline van Benidorm. Deze schilderachtige omgeving draagt bij aan de aantrekkingskracht van het project.

– Faciliteiten: In de nabijheid van Benidorm, kunnen bewoners genieten van een breed scala aan faciliteiten, waaronder restaurants, bars, winkels, golfbanen en spa’s.

– Bereikbaarheid: De locatie is gunstig gelegen, op slechts 30 minuten rijden van de luchthaven van Alicante, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor bewoners en bezoekers.

– Voorzieningen inbegrepen: De appartementen worden uitgerust met keukentoestellen en airconditioning voor extra comfort.

Dit nieuwbouwproject belooft niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook de luxe van een prachtige omgeving met gemakkelijke toegang tot de voorzieningen van zowel Finestrat als Benidorm.

 

€ 485.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.