JG2986

HOME > PROPERTY >

Moderne luxueuze villa’s in Finestrat

JG2986

Omschrijving

Met nauwgezette aandacht voor detail zijn deze villa’s ontworpen om de pracht van Sierra Cortina en de Middellandse Zee in elke hoek vast te leggen. Het model onderscheidt zich door ruime ruimtes die naadloos binnen en buiten met elkaar verbinden, waardoor een vloeiende en harmonieuze ervaring ontstaat. Licht speelt een cruciale rol bij het accentueren en transformeren van architectonische perspectieven, waardoor elke ruimte een unieke en bijzondere essentie krijgt.

Bijzondere aandacht is besteed aan de selectie van materialen, texturen en kleuren om een samenhangende esthetiek in het hele complex te bereiken. De zorgvuldige combinatie van deze elementen creëert een gevoel van visuele harmonie en een gastvrije sfeer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee suites met toegang tot een charmant open terras, perfect om buiten te genieten en te ontspannen.

Afhankelijk van het model beschikt dit huis ook over een kelder en een binnentuin, waardoor extra ruimtes en diverse mogelijkheden ontstaan om het huis aan te passen aan uw smaak en behoeften. Bovendien zijn er verschillende keuzes aan extra’s beschikbaar om het huis volledig aan te passen aan uw levensstijl.

 

€ 555.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.