JG3074

HOME > PROPERTY >

Moderne Luxe Woning met Zeezicht: Ruimte, Stijl en Comfort aan de Middellandse Zee

JG3074

Omschrijving

Deze prachtige luxe woning strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt drie slaapkamers en een keuken met kookeiland die naadloos overgaat in de eetkamer en woonkamer. Een tweede woonkamer, een wasruimte, en een overdekte parkeerplaats voor twee auto’s vullen de ruimte aan, samen met verschillende buitenruimtes zoals terrassen en veranda’s.

Het daggedeelte van deze woning wordt gekenmerkt door een open en lichte ruimte waar de keuken, eetkamer en woonkamer samenkomen onder grote glazen panelen van vloer tot plafond. Deze ramen creëren een gevoel van ruimtelijkheid en verbinden het interieur moeiteloos met het buitenterras.

De hoofdslaapkamer bevindt zich op de begane grond, waardoor bewoners alle benodigde faciliteiten op één niveau hebben, zonder trappen te hoeven nemen.

Op de benedenverdieping bevinden zich de overige twee slaapkamers, gescheiden door een tweede woonkamer. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en toegang tot het terras, waardoor bewoners kunnen genieten van een eigen ontspanningsruimte met uitzicht op de zee.

Buiten biedt deze woning een overdekte veranda en barbecue plaats, ideaal om het hele jaar door te genieten van buiten dineren dankzij het milde mediterrane klimaat.

Een ruim terras met een infinity pool en buitenjacuzzi completeren het geheel, waardoor bewoners kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht op zee dat deze bevoorrechte locatie te bieden heeft. Deze woning belichaamt de perfecte combinatie van luxe, comfort en een idyllische levensstijl aan de Middellandse Zee.

€ 3.283.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.