JG2521

HOME > PROPERTY >

Moderne luxe villa’s met prachtig zeezicht op amper 10 minuten rijden naar Moraira

JG2521

Omschrijving

Deze eigentijdse villa, gelegen in Cumbre del Sol, vormt een verfijnde toevoeging aan het landschap van weelderige villa’s met prachtig zeezicht en een betoverend uitzicht op de skyline van Calpe. Op slechts 10 minuten rijden bevinden zich de aantrekkelijke badplaatsen Jávea en Moraira.

Het ontwerp van deze villa legt de nadruk op het fenomenale zeezicht en de overvloedige lichtinval, mogelijk gemaakt door de grote ramen. Buiten kunt u genieten van een open haard en verschillende zonneterrassen. De villa beschikt over 3 slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer. De master bedroom biedt zowel een bad als een douche, een ruime dressing en een privé terras.

Op het gelijkvloers zijn er diverse voorzieningen, waaronder een royale woonkamer met open haard, een aparte TV-kamer, een ontbijtbar, een handige wasruimte en een bijkeuken. Buiten is er een infinity pool, een overdekt terras en een ontspanningszone met open haard. Aan de voorzijde bevindt zich een overdekte zone voor twee auto’s, waardoor deze villa niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook functioneel en luxueus in elk opzicht.

€ 2.179.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.