JG2964

HOME > PROPERTY >

Moderne Luxe Appartementen bij Santa Rosalia Lake & Resort met een Uniek design en Adembenemend Uitzicht

JG2964

Omschrijving

Dit indrukwekkende project omvat 42 exclusieve appartementen met 2 of 3 slaapkamers, gelegen in het weelderige Santa Rosalia Lake & Resort. Ieder appartement biedt verschillende woonopties, waaronder begane grond met tuin, eerste en tweede verdieping met terras, en derde verdieping met een ruim privéterras. Elke verdieping herbergt twee units, bereikbaar via een handige lift.

Vanuit de appartementen strekt zich een panoramisch uitzicht uit over het zwembad, de gemeenschappelijke ruimtes en, afhankelijk van de verdieping, het omliggende platteland en het betoverende Santa Rosalía-meer.

De gemeenschappelijke ruimte in het hart van het complex biedt een eigentijds zwembad, een sociale club en groene zones. Alle woningen zijn voorzien van een ondergrondse parkeergarage en een opslagruimte.

Santa Rosalia Lake and Lifestyle Resort, op amper 10 minuten van de stranden van Mar Menor, biedt een uniek concept van luxe wonen rondom een kristalblauw meer in de regio Murcia. Omringd door weelderig groen en een turkooisblauw meer, is dit resort een showcase van luxe levensstijl, dicht bij golfbanen, voorzieningen en recreatiemogelijkheden.

 

€ 268.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.