JG3030

HOME > PROPERTY >

Moderne Exclusieve Penthouses en Appartementen in het Hart van Guardamar

JG3030

Omschrijving

Welkom bij het exclusieve wooncomplex gelegen in het bruisende centrum van Guardamar, op slechts 550 meter van het schitterende strand.

Dit opmerkelijke complex bestaat uit 10 moderne en exclusieve appartementen, voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers, met royale terrassen die uitnodigen tot ontspanning.

Maak een keuze die bij jouw wensen past – kies voor een gelijkvloers appartement met een onafhankelijke toegang en een privézwembad, een tussenverdieping met een ruim terras of geniet van de weelde van een penthouse appartement.

De aandacht verdient de weelderige gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een gedeeld solarium met jacuzzi, een rustige zone en een speelplaats voor kinderen.

De woningen stralen kwaliteit uit, gepaard met een uitstekende locatie en een aantrekkelijke prijs, wat deze appartementen tot een ideale investeringsmogelijkheid maakt, een perfect toevluchtsoord om van je vakantie te genieten, of zelfs om het hele jaar door te wonen!

De appartementen liggen op een korte afstand van 550 meter van het strand en in nabijheid van alle voorzieningen, zoals supermarkten, het gemeentehuis, het busstation en het gezondheidscentrum. Golfbanen liggen op slechts 6,5 km afstand.

Guardamar del Segura is een eersteklas nationale en internationale toeristische bestemming. Op slechts 25 km ten zuiden van de internationale luchthaven van Alicante, onderscheidt Guardamar zich door haar natuurlijke pracht. Ongeveer 80% van het gemeentelijke grondgebied langs de kust is beschermd, met als hoogtepunt de Pinada de Guardamar, het meest spectaculaire duinbos van de Spaanse Middellandse Zee, met 800 hectare en 11 km gouden zandstranden van topkwaliteit.

Geniet van de ideale temperatuur, want Guardamar wordt beschouwd als een van de kustgebieden met het beste klimaat, met een gemiddelde temperatuur van 22°C en meer dan 300 zonnige dagen per jaar. Ontdek jouw ideale thuis waar comfort, luxe en de mediterrane levensstijl samenkomen.

€ 306.500

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.