JG3032

HOME > PROPERTY >

Moderne en Stijlvolle Exclusieve Villa in Altea.

JG3032

Omschrijving

Welkom bij deze unieke kans in Altea, gelegen in de gewilde urbanisatie Galera de las Palmeras. Deze exclusieve bouwgrond, een stukje hemel op aarde, strekt zich uit over een indrukwekkende oppervlakte van maar liefst 1.253,3 vierkante meter.

Het is een vrijstaande eengezinswoning, bestemd voor residentieel gebruik, met een bruikbare oppervlakte van 191,50 m² en een totale bebouwde oppervlakte van 238,25 m², verdeeld over twee verdiepingen.

Binnen de omtrek van het perceel tref je diverse faciliteiten aan, waaronder een barbecue, een buiten-toilet, een garage en een carport, met een totale bruikbare oppervlakte van 39,79 m² en een totale bebouwde oppervlakte van 54,71 m². Verder biedt de buitenruimte een openluchtzwembad met een totale bruikbare oppervlakte van 28,83 m² en een totale bebouwde oppervlakte van 45,19 m².

De bebouwingsoppervlakte van het gehele perceel bedraagt indrukwekkende 207,94 m². Momenteel worden er werkzaamheden uitgevoerd, waarbij de volledige structuurfase reeds is afgerond. De verwachte opleveringsdatum is eind juni 2024.

Grijp deze unieke kans om jouw droomhuis te realiseren op deze idyllische locatie in Altea. Neem contact op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die dit bijzondere perceel te bieden heeft.

€ 1.795.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.