JG2324

HOME > PROPERTY >

Moderne Appartementen met 3 slaapkamers gelegen in San Juan, Alicante

JG2324

Omschrijving

Dit gloednieuwe complex met moderne appartementen is gelegen in een gerestaureerd gebied genaamd Nou Nazareth, in San Juan de Alicante.
Het is een bevoorrechte locatie, op amper 15 minuten loopafstand van San Juan Playa en Muchavista. Er zijn 82 appartementen met een terras, variërend van 2 tot 4 slaapkamers, met parkeergelegenheid en een kelder. De locatie is rustig en vredig, perfect om te genieten met je familie.
Deze prachtige woningen zijn ontworpen volgens hoge normen met thermische en akoestische isolatie, gemeenschappelijke aerothermische energie en een volledige installatie voor centrale airconditioning. Het complex biedt ook ruime gemeenschappelijke ruimtes voor optimaal plezier met je familie. Bovendien beschik je over een zwembad voor zowel kinderen als volwassenen, een solarium, een gedeelde tuin, een fitnessruimte, een sociale club en een parkeerzone.
Het centrum van San Juan, waar je een verscheidenheid aan commerciële diensten vindt. Het ligt ook in de buurt van de universiteit en het openbare ziekenhuis van San Juan. De omgeving biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer, evenals de snelweg en de luchthaven.

€ 312.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.