JG2314

HOME > PROPERTY >

Moderne Appartementen nabij de haven in Javea

JG2314

Omschrijving

Welkom in dit moderne omheinde complex van 58 splinternieuwe appartementen, strategisch gelegen nabij Javea Port. Het complex biedt een gemeenschappelijk zwembad, tuin, fitnessruimte, ondergrondse parkeergelegenheid en opslagruimte. Dit alles bevindt zich op slechts 9 minuten loopafstand van Javea Port en de prachtige stranden.

De woningen zijn ontworpen voor onbeperkt genot met warme en hoogwaardige leefruimtes. Elk aspect van de woning is zorgvuldig ontworpen om u te omringen met comfort en kwaliteit. Of u nu ontspant in uw slaapkamer of uw favoriete gerechten bereidt, de ongeëvenaarde afwerkingen en materialen dragen bij aan een ervaring van comfort en harmonie in elke ruimte.

Alle benodigde faciliteiten zijn binnen handbereik: van restaurants, apotheken en supermarkten tot gezondheidscentra. Bovendien biedt de nabijheid van Molins De La Plana, een groen gebied in Javea, extra mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Ervaar het moderne comfort en de levenskwaliteit in dit prachtige complex.

 

€ 337.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.