JG2786

HOME > PROPERTY >

Majestueuze villa te koop in Cumbre del Sol

JG2786

Omschrijving

Verheug u op deze majestueuze villa, een weelderige oase van ruimte, gelegen op een riant perceel van wel 2.493m² in de exclusieve villawijk Jazmines, binnen de prestigieuze gemeenschap van Cumbre del Sol. Deze betoverende enclave is enkel toegankelijk voor de trotse eigenaren van grootse, luxueuze villa’s.
Met zijn gracieuze ontwerp beslaat deze villa drie uitgestrekte niveaus, doordrenkt met een uniek en exclusief karakter, en wordt gekenmerkt door weidse, lichte ruimtes. Elk vertrek is doordrongen van de aanblik van de Middellandse Zee, om de betoverende zeezichten optimaal te benutten.
Het hoogste niveau vormt de toegangspoort tot deze verblijfplaats. Hier, op deze verdieping, vinden we 5 van de 6 vorstelijke slaapkamers. De grootse hoofdslaapkamer is voorzien van een weelderige inloopkast en een luxueuze en-suite badkamer met zowel een verkwikkende douche als een verfijnde ligbad, met zicht op de onmetelijke zee. De vier overige slaapkamers op deze verdieping bieden eveneens vorstelijke en-suite badkamers, met elke slaapkamer voorzien van een elegante kleerkast. Alle slaapkamers openen zich rechtstreeks naar het uitgestrekte terras, met een gemeenschappelijke ruimte om in alle comfort te genieten van televisie-entertainment.
Een elegante trap leidt naar het hart van de woning, de centrale woonruimte, ideaal voor ontspanning en samenzijn gedurende de dag. Hier treffen we een royale zit- en eetkamer, een keuken met een centraal kookeiland en een eethoek, een voorraadkamer, een wasruimte, een personeelskamer met eigen badkamer, een gastentoilet en een ruime parkeerplaats voor 3 voertuigen. Deze ruimte komt uit op een verleidelijk terras, ideaal om te verpozen en genieten, met een oneindig zwembad dat zich uitstrekt over een uitnodigende wateroppervlakte van 60 meter. De riante veranda biedt zowel een eethoek voor de dag als een relaxruimte, vanwaar u kunt genieten van het verbluffende panorama van de zee.
Ten slotte omvat deze buitengewone woning een ongerepte, onbenutte ruimte van meer dan 100m² op de benedenverdieping, die volledig naar de wensen van de eigenaar kan worden ingericht, waar en wanneer hij maar wenst. Deze villa belooft een leven van ongeëvenaarde grandeur en veelzijdigheid.

€ 3.882.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.