JG3009

HOME > PROPERTY >

Luxe Villa met Infinity Zwembad en Panoramisch Uitzicht op de Middellandse Zee

JG3009

Omschrijving

Deze prachtige villa, met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen, belichaamt luxe wonen met voorzieningen zoals vloerverwarming, airconditioning, een schitterend infinity-zwembad, parkeergelegenheid en een fraai aangelegde tuin. Het huis strekt zich uit over twee verdiepingen en een kelder.

Op de begane grond betreedt u via een indrukwekkende entree. Hier bevindt zich een ruime woonkamer en eetkamer, beide met grote ramen en toegang tot het overdekte terras. De volledig uitgeruste keuken met moderne apparatuur is een ware blikvanger. Ook op deze verdieping zijn twee tweepersoonsslaapkamers met inloopkasten, een badkamer, een berging en een gastentoilet.

Op de bovenverdieping vinden we twee ruime tweepersoonsslaapkamers, elk met inloopkasten en en-suite badkamers. Vanaf hier heeft u toegang tot het open terras, waar u kunt genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. In de kelder bevinden zich nog twee tweepersoonsslaapkamers, elk met een eigen badkamer, en de technische ruimte.

Voor het huis, omringd door een terras, ligt het schitterende zwembad met een wateroppervlakte van 68 m² en een infinity-waterval, wat de residentie een subliem karakter geeft. Ervaar het samenkomen van luxe en verfijning in perfecte harmonie in deze exclusieve villa.

€ 3.997.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.