JG2937

HOME > PROPERTY >

Luxueuze Nieuwe Villa met Uitzicht op het Iconische Peñón de Ifach

JG2937

Omschrijving

Verscholen in een van de meest rustige en goed gevestigde gebieden, biedt deze luxueuze nieuwe villa niet alleen adembenemend uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee en het iconische Peñón de Ifach, maar ook een zorgvuldig ontworpen indeling die comfort en elegantie maximaliseert.

De villa strekt zich uit over twee niveaus en is doordacht gestructureerd. De begane grond integreert naadloos de woonkamer, eethoek en keuken in een harmonieuze open ruimte. Bovendien bevindt zich op deze verdieping een slaapkamer met eigen badkamer, ideaal voor gasten of als weelderige master suite.

Bij het betreden van het bovenste niveau vindt u nog eens drie ruime slaapkamers, met zorg en precisie ontworpen. Bij deze kamers horen twee goed uitgeruste badkamers, die het comfort van alle bewoners garanderen.

Ook de buitenkant van de woning is betoverend. Of u nu vertrekt vanuit de keuken of de gecombineerde woon- en eethoek, zowel bewoners als gasten worden aangetrokken door het uitnodigende terras. Deze buitenruimte is ideaal voor ontspanning en entertainment, vooral met het prachtige zwembad. Duik in het water, geniet van de zon en koester u  in de luxueuze levensstijl die deze woning biedt.

 

€ 1.250.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.