JG3121

HOME > PROPERTY >

Luxueuze Moderne Villa met Uitzicht op Zee en Privé Spa in Calpe

JG3121

Omschrijving

Prachtige nieuw gebouwde moderne villa in Calpe met uitzicht op zee, met 3 slaapkamers (er is mogelijkheid om er 4 van te maken). De villa bestaat uit 3 verdiepingen met de volgende indeling:

Op de begane grond is er een ruime woonkamer met directe toegang tot het terras met privézwembad, een keuken met eiland, een slaapkamer met ensuite badkamer en een gastentoilet. De trap op is er een andere lounge/werkruimte met een prachtig uitzicht op de Peñón de Ifach en de zee. Op dezelfde verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer, voorzien van een douche en jacuzzi (van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht). Elke kamer heeft directe toegang tot de ruime terrassen, perfect om van de zon te genieten.

De semi-kelderverdieping biedt een ontspannende ruimte met een eigen spa met jacuzzi, binnenzwembad en sauna. Er is ook een kleedkamer en een wasruimte. Het huis heeft een dubbele garage met toegang via een interne trap naar het huis. Het perceel is toegankelijk via automatische deuren. Een echte luxewoning die alles biedt om te genieten van het leven in de buurt van de Middellandse Zee.

€ 2.950.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.