JG2955

HOME > PROPERTY >

Luxe Wonen en Ontspannen bij Serena Golf in Los Alcazares

JG2955

Omschrijving

Hier vindt u de perfecte combinatie van luxe, comfort en zomerse ontspanning. Geniet van uw eigen appartement met uitzicht op de golfbaan, waar de groene velden zich uitstrekken tot aan de horizon. Deze residentie biedt 240 stijlvolle appartementen verdeeld over 8 blokken, aangevuld met enkele exclusieve villa’s. Elk appartement beschikt over twee moderne badkamers, een ruime woonkamer met een open keuken en een uitnodigend terras. De begane grond appartementen hebben een groot terras en een tuin, terwijl de bovenste verdiepingen u verwennen met een dakterras voor optimale privacy.

Bij deze residentie draait alles om genieten. Neem een verfrissende duik in het grote zwembad, wandel door de weelderige groene zones of speel met uw kinderen in de speeltuin. Voor de sportievelingen zijn er padel- en tennisbanen beschikbaar. Iedere woning heeft toegang tot een ondergrondse parkeergarage met berging, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over parkeren of opslagruimte.

Bovendien ligt het stadscentrum van Los Alcazares op slechts een kilometer afstand, evenals een scala aan bars, winkels en het prachtige strand. Zo heeft u altijd alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Voorzieningen in de omgeving:
– Winkels en bars: 1 km
– Stranden van Los Alcazares: 1 km
– Serena Golf golfbaan: 100 meter
– Dos Mares Shopping Center: 12 minuten rijden
– Cartagena: 20 minuten rijden
– Murcia: 40 minuten rijden
– Luchthaven Murcia: 40 minuten rijden
– Luchthaven Alicante: 55 minuten rijden

€ 225.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.