JG3016

HOME > PROPERTY >

Luxe Vrijstaande Villa’s met Privézwembad in San Fulgencio, Costa Blanca Zuid

JG3016

Omschrijving

Dit kleinschalig project van 3 vrijstaande villa’s is gelegen in San Fulgencio. Elke villa is voorzien van een verleidelijk privézwembad en genesteld op royale percelen van 500 m². Deze prachtige woningen bieden een unieke combinatie van exclusiviteit, moderne elegantie en een vredige omgeving, te midden van de overweldigende natuurlijke schoonheid.


Een van de onderscheidende kenmerken van dit ensemble is de mogelijkheid om de woning volledig naar uw wensen aan te passen. Uw droomvilla wordt werkelijkheid, waarbij elke hoek en ruimte een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl en smaak.

Geniet van een adembenemend uitzicht vanaf uw woning, met onbelemmerde vergezichten die zich uitstrekken tot ver voorbij de horizon. De rustige omgeving biedt een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, waardoor u wordt omringd door de rust van de natuur.
Op amper 9 minuten rijden bevindt u zich op de beste stranden van de Costa Blanca Zuid, waar goudkleurig zand en azuurblauwe wateren samenwerken om een idyllisch kustlandschap te creëren. Dit is waar ontspanning en verfrissing samenkomen, met de warme zon die uw dagen verlicht en de zachte bries die zorgt voor een blijvend gevoel van welzijn.


De woonomgeving van deze villa’s biedt niet alleen een oase van rust, maar ook een woonervaring doordrenkt van luxe. Gelegen in een residentiële zone, zijn alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, waardoor het dagelijks leven moeiteloos wordt. Van lokale winkels tot restaurants en medische voorzieningen, alles is gemakkelijk bereikbaar.

 

€ 700.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.