JG3139

HOME > PROPERTY >

Luxe Villa’s met Uitzicht op Golfbaan en Zee in Zonnige Zuidoostelijke Ligging

JG3139

Omschrijving

Nieuwe, modern ontworpen villa’s op 100 meter van de golfbaan, gelegen op een zonnige zuidoostelijke locatie met uitzicht op open velden, de golfbaan en de zee.

De villa’s beschikken over 3 slaapkamers, 3+1 badkamers, een terras en een dakterras, parkeergelegenheid en een gemeenschappelijk zwembad met barbecue en lounges.

Luxe modellen zijn gelegen op ruime percelen met uitzicht op open velden, de golfbaan en de zee. Vrijstaande villa’s hebben 3 slaapkamers, 3+1 badkamers, een terras en een dakterras, een privézwembad en een parkeerplaats. De kelder is optioneel. De villa’s bieden veel natuurlijk licht en zijn gericht op het zuidoosten.

Het hoekmodel is gelegen op een groot hoekperceel in een zonnige zuidoostelijke positie met uitzicht op open velden, de golfbaan en de zee. Deze hoekvilla beschikt over 3 slaapkamers, 3+1 badkamers, een terras en een dakterras, een privézwembad en een parkeerplaats.

Lokale voorzieningen zoals bars, restaurants en winkels liggen op slechts 5 minuten rijden, en de plaatselijke stranden liggen op slechts 5 km afstand, op slechts 5 km rijden van het warme water van de Middellandse Zee.

€ 439.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.